02.03.2021
Mapový tréning, Terasa

     Jarnú časť mapových tréningov začíname v Covidovom režime. Tréningy budú v teréne pripravené v utorok od 15:30. Mapu s traťou(dnes pripravili Krajovci) si môžete stiahnuť na klubovej stránke a sami si ju vytlačiť. Kto nemá možnosť vytlačenia mapy, prihlási sa cez prihláškový systém vždy do termínu uvedeného na prihlášku. Pre tých, ktorí tak učinia dnes, budú mapy k dispozícii mapového štartu na mape Terasa v čase 15:45-16:15. Tam dostanú aj mapu Zuzkin park (natlačená na druhej strane). Kto nestihne tréning dnes a nemá možnosť vytlačiť si mapu, dohodne si vytlačenie a prevzatie u JP.
      Na mape označenej 0 je vyznačená cesta k štartu v Zuzkinom parku. Na kontrolách sú červeno-biele fáborky. Tréning bude možné odbehnúť na osadené fáborky do soboty 15:00.
      Rovnakým spôsobom budú prebiehať aj ďalšie tréningy. Zmena bude v tom, že fáborky na kontrolách zostanú po dobu 1 týždňa (pokiaľ sa nevyparia). Tí, ktorí mapu budú potrebovať vytlačiť, sa budú prihlasovať cez prihláškový systém. Pri lesných tréningoch mapy budú na nich čakať v skrýši v blízkosti štartu(miesto bude popísané v deň tréningu v odkazovači tesne pred začiatkom tréningu), alebo si ich vyzdvihnú u JP. Trening_Terasa_0203_4.pdf

    

Pollák Jozef (TKE6001)